Organizirano v novo šolsko leto

Za vas smo pripravili brezplačne urnike.

Danes, po dobrih dveh mesecih je spet napočil čas, ko šolarji zopet sedejo za šolske klopi, naši najmlajši pa prvič pogumno zakorakajo v vrtec.

Zagotovo se vsi spominjamo, kako smo začeli novo šolsko leto. V načrtu smo imeli, da bomo letos pa res vse obveznosti opravili predčasno, čisto takoj, ko pridemo iz šole, ali pa vsaj pravočasno in ne večer pred rokom za oddajo.

Da podpremo to misel in začetno optimistično upanje, da se bodo otroci tega letos pa res držali, smo pri Vučkotu pripravili tedenske urnike, na katere si otroci lahko zapišejo katere šolske predmete imajo na določen dan ali pa ga uporabijo za zapisovanje dnevnih obveznosti. Seveda smo na urnikih uporabili motive, ki jih uporabljamo pri izdelavi naših šolskih copatov. Mogoče bo pa ravno tvojo hčerko ali sina za pravočasno opravljanje obveznosti motiviral naš luškan levček ali pa cortkan samorog. In kot da prvi šolski dan ni bil že sam po sebi dovolj velik izziv, smo ti pri Vučkotu pripravili še en izziv. Preveri Vučko urnike, in če so ti všeč, te izzivamo, da v naši ponudbi poiščeš iz katerih artiklov oziroma motivov smo črpali navdih.

Lahko ti pa prišepnemo, da je hoja v naših copatih res udobna, in čeprav vemo, da bi bili najraje cel dan v naših copatih, ti želimo, da izpolniš vse obveznosti v roku in upamo, da boš naslednje poletje lahko brez skrbi užival/a. Upamo, da so ti naši urniki všeč in jih boš s pridom uporabljal/a celo leto.

Veseli bomo, če boš svoje šolske utrinke v naših copatkih delil/a z nami na #vučkocopati.

PRENESI TUKAJ.