Načini plačila in dostava

Dostava in prevzem

Dostava je možna na naslove znotraj države Slovenije, Avstrije, Nemčije in na določene predele Hrvaške (brez otokov). Naročeno blago, ki je na zalogi, bomo predvidoma v dostavo oddali v 3 delovnih dneh po prejetju naročila oz. po prejetem plačilu v primeru izbire plačila po predračunu, če ni drugače označeno. Zaradi praznikov ali vikendov se lahko čas pošiljanja podaljša, zato prosimo za razumevanje. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.

Dostava se izvaja v sodelovanju s Pošto Slovenije ali GLS. Če vas v času dostave ni doma, lahko naročene artikle prevzamete v skladu s pravili dostavne službe.

Stroški dostave, račun

Stroške pakiranja in dostave plača kupec. Strošek se izračuna glede na veljaven cenik in maso pošiljke (glede na izbiro dostavne službe) po veljavnem ceniku Pošte Slovenije ali GLS Slovenija. Strošek pošiljanja bo izračunan in ločeno jasno prikazan pred oddajo naročila. DDV je vključen v ceno dostave.

Stroški pakiranja in dostave se obračunajo že pri nakupu v spletni trgovini www.vucko.si. Ob nakupu nad 50€ je kupec opravičen stroškov pakiranja in dostave za dostavo na naslov znotraj Slovenije (če ni na spletni strani označeno drugače. V času promocij se lahko znesek za brezplačno dostavo spremeni, trajanje je časovno omejeno).

Kupec prejme blago dostavljeno na naslov v skladu s pravili dostavne službe.

Ob prejemu dostavljenega blaga bo kupec prejel tudi elektronski račun z vsemi podatki in v skladu s pogoji prodaje, objavljenimi na tej strani in potrjenimi ob oddaji naročila.

Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom.

Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila, ker kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov Vučko d.o.o. ne bo upošteval.

V spletni trgovini www.vucko.si so na voljo naslednji načini plačila:

Po povzetju - pri plačilu po povzetju kupec plača provizijo Pošti Slovenije. Višina provizije se določa po veljavnem ceniku Pošte Slovenije https://www.posta.si/ceniki (pri plačilu nad 50 EUR je poštnina znotraj Slovenije brezplačna).

Po predračunu - po nakupu na vpisan e-naslov prejmete podatke za plačilo, na podlagi katerih izvedete plačilo ( pri plačilu nad 50 EUR je poštnina znotraj Slovenije brezplačna).

S plačilno oziroma kreditno kartico (pri plačilu nad 50 EUR je poštnina znotraj Slovenije brezplačna). Sprejemamo kartična plačila Mastercard, Visa in BA Maestro.

Plačilo preko Paypal (poštnina nad 50€ je brezplačna znotraj Slovenije). 

POŠTASlovenijaHrvaškaAvstrija Nemčija
do 0,5kg3,81€9,66€16,46€    17,43€
0,5 – 2kg 5,56€9,84€16,46€17,43€
2 – 5 kg7,00€11,55€19,51€20,41€
     
Plačilo po prevzetju+ 1,00€Samo po predhodnem plačiluSamo po predhodnem plačiluSamo po predhodnem plačilu

 

 

 

 

 

GLS

Slovenija

 TUJINA
   HrvaškaAvstrijaNemčija
do 2 kg4,22€1 paket10,65 €14,81€14,81€
2 – 5kg 4,90€1 paket10,79€16,70€16,70€
5 – 10 kg5,84€1 paket11,38€17,53€17,53€
Plačilo po prevzemuDodaten strošek 0,55 € Samo po predhodnem plačiluSamo po predhodnem plačiluSamo po predhodnem plačilu

 

Pri plačilu s kreditno kartico preko spleta nas v primeru preklica naročila ali spremembe načina plačila obvestite preko e-pošte info@vucko.si .

**Po prejemu plačila po ponudbi/predračunu gre naročilo naprej v proces obdelave.

Pri izbranem plačilu »po predračunu« boste v svoj elektronski predal prejeli podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenco oz. sklic in namen plačila. V tem primeru boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom UPN (obrazec) na banki, pošti ali preko svoje spletne banke. Po opravljenem plačilu nam lahko zaradi hitrejše obravnave naročila na e-naslov info@vucko.si pošljete potrdilo o plačilu. Prejeti predračun je potrebno poravnati najkasneje v 3 delovnih dneh, v nasprotnem primeru bo Vučko d.o.o. naročilo preklical oziroma boste dodatno obveščeni z avtomatskim opomnikom o neplačilu in o nadaljnjem postopku.

Plačilo na TRR podjetja Vučko d.o.o. se uredi na podlagi podatkov, ki jih uporabnik prejme v primeru izbire plačila po predračunu.

Darilni boni Vučko

Darilni bon je darilna kartica, ki ga Vučko proti plačilu pošlje kupcu v fizični ali elektronski obliki. Vsak darilni bon je označen s svojo kodo (unikatno serijsko številko), prodajalec (Vučko d.o.o.) pa ga je zavezan sprejeti kot plačilo za nakup prek spletne trgovine Vučko.

Vrednostni bon je moč kupiti v spletni trgovini Vučko. Za nakup darilnega bona veljajo enaka določila pogojev poslovanja kot za nakup drugih artiklov. V primeru, da potrebujete darilni bon takoj lahko za pomoč pišete na info@vucko.si. Veljavnost darilnega bona je 12 mesecev od izdaje bona, razen v primeru, ko je na bonu to drugače označeno.

Menjava vrednostnega bona za gotovino ni možna. Bon ni potrebno unovčiti v celotnem znesku ob enkratnem nakupu, preostala vrednost bona se prenese na naslednji nakup. V primeru, da je vrednost nakupa višja od vrednosti bona, mora imetnik bona razliko doplačati.

Uporaba darilnega bona za splet. Spletni bon se razlikuje od bona za fizična prodajna mesta in je posebej označen kot spletni kupon ali bon.

Ušporaba: izberite izdelke, ki jih želite kupiti in jih dodajte v košarico. V spletni blagajni v polje "promo koda'' vpišite kodo darilne kartice in kliknite ''potrdi''. Vrednost bona se vam odšteje od končnega zneska košarice.

Znotraj enega spletnega naročila vam omogočamo uporabo le enega darilnega bona.

Kode za popust 

Koda za popust oziroma promocijska koda prinaša različne ugodnosti pri nakupu prek spletne trgovine Vučko. Aktivno kodo najdete na naslovni strani oglasnega sporočila, v elektronskem sporočilu Vučko ali drugih medijih. Koda prinaša različne ugodnosti, od različnih darilc do popustov. Vsakršna koda je vedno časovno omejena, izkoristiti pa se mora v omejenem določenem roku, sicer je neveljavna. Kupec lahko ob enem naročilu uporabi le eno kodo tudi če je hkrati aktivnih več kod, ki prinašajo različne ugodnosti.

Uporaba kode za popust:• Izberite izdelke, ki jih želite kupiti in jih dajte v košarico.• Na zaključku blagajne v okence ''promo koda'' vpišete kodo za popust in kliknete gumb ''potrdi''.• Za en nakup je možno uveljaviti le eno kodo za popust.• Ko vpišete kodo za popust, se vrednost kode za popust avtomatsko odšteje od cene vašega naročila. Ostane znesek, ki ga je potrebno še poravnati.